Moln8 logotyp

Uppdaterat material för en trygg och säker upplevelse i Höga Kusten

Det material vi tog fram i början på sommaren har nu vinteranpassats. Hör av er till Höga Kusten Turistservice på 0771-26 50 00 eller [email protected] om ni vill beställa golvmarkeringar, ledkryss, A4, A3 eller bordsryttare. Materialet finns också nedladdningsbart nedan.

1. Ledkryss –  Kan användas inom- och utomhus.

Ledkryss - nedladdningsbar pdf

2. Ledkryss A4 – samma information som ovan, men lagd på en A4 bakgrund så att ni kan nyttja existerande informationstavlor, ramar, plexiglasstånd, välkomstmappar på rummen, placera i gemensamma utrymmen, lägga dem på sängar etc. utefter ert behov.

Ledkryss A4 - nedladdningsbar pdf

3. Bordsryttare – dessa fungerar som visuell påminnelse om att hålla avstånd och visa hänsyn. De är utformade så att man viker dem så att de är fritt ståendes och kan placeras på frukostbufféer, receptionsdiskar, matsalsbord eller allmänna ytor där människor samlas.  (Framsida svenska / baksida engelska.)

Bordsryttare - nedladdningsbar pdf

4. Golvmarkering – ska påminna besökare om att hålla avstånd och liknar de markeringar vi ser i dagligvaruhandeln. Klistras på golvet och är tåligare material så att man ska kunna gå på det. Finns på svenska och engelska. (Kommer vara max 25cm brett)

Golvmarkering - nedladdningsbar pdf

5. Max Antal – Denna har vi tagit fram specifikt för turistcentrat, men delar gärna med oss om någon annan också har ett behov att signalera max antal personer som kan vistas tillsammans i ett utrymme. 

Max antal - nedladdningsbar pdf

Alla som har en Infopoint på sin anläggning har idag ett ledkryss på sin modul.  Dessa ledkryss kommer vi inom kort att byta ut mot ett ledkryss med vinterutseende.