Moln8 logotyp

Friluftsbyn - Kockar och köksansvariga

Vardagsrummet i FriluftsByn har redan smygstartat med stor hjälp av köksteamet från Ulvö Hotell. Nu söker vi dig som vill ta vid det vi påbörjat men kanske även addera en egen twist. Menyn är hyfsat satt men vi söker dig som kan axla en roll som köksansvarig och ytterligare två kockar / kallskänkor till köket. Det kommer bli grymt

”Våra besökare har länge längtat efter att vi kan servera mat även utanför våra temakvällar och festivaler. Det lät ju fullt rimligt och därför byggde vi Vardagsrummet. En lokal där vi kan hänga om kvällarna, lyssna på skön musik, njuta av kvällssolen och mumsa på god mat och goda drycker.

Hur har det gått?

Vi har testat att ha öppet under lördagar här i vinter och det har varit över all förväntan. Vi hade ärligt talat inte räknat med fullbokat varje kväll. Men så blev det och våra sköna gäster verkar uppskattat det härliga hänget och riktigt goda FriluftsBurgare men även laxen och det veganska alterantivet.

 

Hur tänker ni nu då?

Ja vi tänker typ att det här var riktigt jäkla skoj och vi fortsätter över sommaren med följande öppettider

Juni: Lördagar

Högsäsong (28:e Juni – 15:e Augusti): Onsdag – Söndag. (Tanken är lite olika teman men det tar vi senare)

Sensommar: Lördag 21/8 samt 28/7. Därefter lördagar i September.

Sedan beror det här såklart väldigt mycket på vilket team vi hittar. Så här är vi öppna för dialog. Huvudsaken är att du är riktigt jäkla pepp och kan jobba i högt tempo – det ser i alla fall ut så när nuvarande team står och smashar burgare och lägger på makalöst goda toppings i köket med stora leenden.

 

Annars då?

Jodå – kort och gott, vi söker dig som har kompetens och erfarenhet som kock eller kallskänka. Du känner sjävklart väl till och kan arbeta med egenkontroll:HACCP. Det spelar egentligen mindre roll om du har massa medaljer för dina skills eller om du är nyexaminerad. Vi lägger störst vikt på att du har ett jäkla driv och är en serviceinriktad person samt såklart har ett intresse för matlagning. Att du är glad och positiv och passar in i gänget tar vi för givet! FriluftsByn är en skön plats där vi som jobbar här ställer upp för varandra och ger allt för både varandra och våra besökare.

Förmodligen är det meriterande om du har en avslutad gymnasieutbildning inom hotell och restaurang. Arbetet kommer ha högt tempo, vilket ställer krav på att du är initiativrik, självgående och ansvarstagande.

Vi tänker att någon blir ”köksansvarig” och planerar inköp och ser till att vi minskar svinn samt blir något av en ”talesperson” för köket. Förmodligen är du något mer erfaren än övriga som dock delar driv och hunger.

Tillbaka