Moln8 logotyp
Solstolskampanj 2020

Tillsammans skapar vi lägereldskänsla

Solstolskampanj

Syftet med ”solstols-kampanjen" är att addera en nivå av nyfikenhet, dels till de målgrupper som kanske inte söker sig till vårt utbud vanligtvis, där kampanjen kan vara en ögonöppnare, ett annorlunda uttryck för en annorlunda sommar. För att fånga uppmärksamhet. Men dels riktar den sig även till de målgrupper vi redan idag kommunicerar med, där effekten istället blir en nytt grepp för att charma de redan vana naturälskarna.

Där andra destinationer kommer göra allt för att prata våra naturnära värden för att vinna de svemestrande och hemestrande natursökarna, kan vi vara trygga i att vi redan har en positionering som gör oss attraktiva och där denna kampanj kan bidra med att vinna dessa hjärtan genom att lyfta oss genom mediabruset samtidigt som vi fortsätter kommunicera vårt starka utbud.

Som företagare kan man med samma syfte var med och sprida bilden av en annorlunda sommar, där traditionella solstolen utomlands är utbytt mot en annorlunda solstol, lika avkopplande men med andra upplevelser, nya upplevelser, trygga upplevelser. Kontraster för att fånga uppmärksamhet.

Var med och sprid bilden av en annorlunda sommar i Höga Kusten!

Film - Genomgång solstolskampanj

Ladda ner kampanjmaterial

Här hittar ni bilder och information om hur ni själva kan sprida solstolskampanjen i era egan kanaler.
Bilderna kan ni använda för att sprida organiskt i era egna kanaler. I filen som ni laddar ner finns också exempel på hur man kan använda bilderna i sina egna kanaler

Företagsannonser på sociala medier

Höga Kusten Turism hjälper er att göra anonnser på sociala medier som når rätt målgrupp.
Dessutom får ni 50% av annonskostanden.